To meet wide industry fields application, SNS has multiple series of F.R.L. modular and air pressure control equipment. With very reliable and stable quality for over 20 years, SNS air source treatment units are always the right choice for customers.

Kanggo nggayuh aplikasi lapangan industri sing jembar, SNS duwe pirang-pirang seri peralatan kontrol tekanan modular lan udara FRL. Kanthi kualitas sing bisa dipercaya lan stabil luwih saka 20 taun, unit perawatan sumber udara SNS mesthi dadi pilihan sing pas kanggo para pelanggan.

SNS manufactures the valves with strict selection of all parts including aluminum, coil, spring, seal, grease, magnet…from a series of China and global suppliers. The high precision machining and highly controlled process for every core parts and assembling/testing make every SNS valve high quality assurance and stability. To support daily increasing industry new requirements, SNS continually develop new ranges every year. Till now, we have solenoid valve, fluid valve, air valve, pulse valve, check valve, flow control valve, mechanical valve, hand valve, foot valve, quick exhaust valve, shuttle valve, etc.

SNS ngasilake katup kanthi pilihan sing ketat ing kabeh bagean kalebu aluminium, koil, spring, segel, pelumas, magnet… saka seri China lan pemasok global. Mesin presisi tinggi lan proses sing dikontrol banget kanggo saben bagean inti lan perakitan / pengujian nggawe katup lan stabilitas kualitas tinggi katup SNS. Kanggo ndhukung kebutuhan industri sing saya tambah saben dina, SNS terus-terusan nggawe jajaran anyar saben taun. Nganti saiki, kita duwe katup solenoid, katup cairan, katup udara, katup pulsa, katup cek, katup kontrol aliran, katup mekanik, katup tangan, katup sikil, katup knalpot cepat, katup antar jemput, lsp.

The pneumatic accessories are also very important and necessary for the pneumatic systems especially the hose and fittings. SNS has more than 20-year experience of manufacturing the fittings, now we have different kinds of plastic push in fittings, metal push in fittings, pneumatic connectors, pneumatic fittings, PU tubing, PA tubing, air silencers, pressure gauges, air guns, etc. SNS also customize the products if customers have special requirements.
READ MORE

Aksesoris pneumatik uga penting banget lan perlu kanggo sistem pneumatik utamane selang lan perlengkapan. SNS duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nggawe perlengkapan, saiki kita duwe macem-macem jinis plastik ing fittings, push metal ing fittings, konektor pneumatik, alat pneumatik, pipa PU, pipa PA, silencer udara, alat pengukur tekanan, senapan udara, lsp SNS uga ngatur produk yen pelanggan duwe syarat khusus. Waca liyane

SNS provides wide ranges of pneumatic cylinder styles to support the automation industry system, including standard pneumatic cylinders and non-standard pneumatic cylinders. The pneumatic cylinder styles include tie-rod cylinder, mini cylinder, compact cylinder, double piston cylinder, slide cylinder, rodless cylinder, pneumatic gripper, needle cylinder, rotary cylinder,clamping rotary cylinder, etc. With high precision CNC machine, robots and automation assembling and testing, SNS has become leading supplier of automation industry.

SNS nyedhiyakake macem-macem gaya silinder pneumatik kanggo ndhukung sistem industri otomatisasi, kalebu silinder pneumatik standar lan silinder pneumatik sing ora standar. Gaya silinder pneumatik kalebu silinder dasi-batang, silinder mini, silinder kompak, silinder piston dobel, silinder geser, silinder tanpa rod, gripper pneumatik, silinder jarum, silinder rotasi, silinder rotasi clamping, lsp. Kanthi mesin CNC otomatis, robot lan otomatisasi nglumpuk lan nyoba, SNS dadi pemasok industri otomasi utama.

We have also a small part of hydraulic products: shock absorbers, hydraulic valves, hydraulic pressure switch and hydraulic cylinder.

Kita uga duwe bagean cilik saka produk hidrolik: penyerap kejut, katup hidrolik, saklar tekanan hidrolik lan silinder hidrolik.

  • Having 5 Production Bases

    5

    Duwe 5 Basis Produksi
  • More Than 20 Subsidiary Companies

    20

    Luwih Saka 20 Perusahaan Anak Perusahaan
  • More Than 1000 Employees

    1000

    Luwih saka 1000 Karyawan
  • The Company Covers An Area Of 30000㎡

    30000

    Perusahaan Ngliputi Wilayah 30000㎡

Babagan Kita

China SNS Pneumatik didegake ing taun 1999 sing saiki wis dadi pemasok komponen pneumatik utama ing China. Perusahaan kalebu 30000 ㎡, duwe 5 basis produksi lan luwih saka 20 anak perusahaan kanthi luwih saka 1000 karyawan. SNS wis lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO9001 lan 2000 amarga layanane apik lan kualitas tinggi. Saiki ana luwih saka 200 agen lan distributor ing saindenging jagad lan kita ngarep-arep nyedhaki luwih akeh pasar internasional.

bubar

PAWARTA

  • 2021 Pameran Teknologi Pneumatik Hidrolik lan Sealing Internasional China (Beijing)

    Pameran Teknologi Pneumatik Hidraulik lan Sealing Internasional 2021 China (Beijing) bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional China wiwit tanggal 28 nganti 30 Juni 2021! Bakal narik luwih saka 800 perusahaan saka luwih saka 10 negara lan wilayah kalebu ...

  • Sugeng wis entuk "Kemenangan Ganda"

    Taun iki, SNS ora mung lulus sertifikasi saka perusahaan teknologi tinggi pertama ing Provinsi Zhejiang ing taun 2020, nomer seri yaiku 2583. Lan menang sertifikat "Ilmu lan Teknologi Zhejiang Kecil lan Menengah" sing diterbitake dening Zhejiang Science lan Techn ...

  • SNS pneumatic bakal melu PTC Asia power transmisi Expo 2020

    SNS pneumatic bakal melu PTC Asia power transmisi Expo 2020