sdb

SNS APU10X6.5 borongan selang pneumatik pu harga pipa udara

Katrangan singkat:

1. Nduwe keluwesan sing apik banget, radius bevelling cilik; Suhu operasi anti-nuthuk apik lan tekanan kerja
orane katrangan jembar.
2. Nduweni sifat kimia sing apik, tekanan minimal minimal; Gelar atose ora tetep, umur layanan dawa.
3. Ora beracun, tanpa rasa.
4. Werna sing digawe khusus bisa ditindakake, pangenalan pipa gampang.
5. Selaras karo syarat prosedural lingkungan RoHS.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

 

 

Model APU4 × 2.5 APU5 × 3 APU6 × 4 APU8 × 5 APU10 × 6.5 APU12 × 8
Media Pakaryan Udara, Banyu, Minyak Nonkorrosif
Maks. Tekanan Kerja 0 ~ 12
Suhu sekitar -20 ~ + 60
Tube OD 4 5 6 8 10 12
ID Tabung 2.5 3  4 5 6.5 8
Panjang standar (m) 200 200 200 100 100 100
Min.Bending Radius 10 12 15 20 25 37
Tekanan Pecah (kgf / cm²) 30 35 35 40 30 30

 

Model APU10 × 8 APU8 × 6 APU12 × 10 APU14 × 10 APU16 × 13 APU16 × 12
Media Pakaryan Udara, Banyu, Minyak Nonkorrosif
Maks. Tekanan Kerja 0 ~ 10 0 ~ 8
Suhu sekitar -20 ~ + 60
Tube OD 10 8 12 14 16 119
ID Tabung 8 6 10 10 13 12
Panjang standar (m) 100 100 100 50 50 50
Min.Bending Radius 35 20 37 56 60 60
Tekanan Pecah (kgf / cm²) 24 24 24  20 18 20

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita