sdb

SNS MOV seri kontrol manual pneumatik katup mekanik udara

Katrangan singkat:

Katup manual minangka elemen pangowahan manual. Nalika katup gerakane nganggo tangan, katup katrol bakal ganti lan banjur ngganti arah aliran udara.
Katup Gampang Dioperasikake, Gampang dipasang lan Gampang Dibusak.
Badan Katup digawe saka aluminium presisi tinggi kanthi kekerasan dhuwur lan umur dawa.
Saben Utas Diproses Kanthi Apik, Ora Ana Burrs, Gamelan lan Gampang dipasang.
Awak Katup ngemot cincin Segel Konsentrisitas sing Tinggi, sing Ora Gampang Dibocor, lan Karet Pad kanthi Minyak Pelumas Nyuda Gesekan.
Lubuk Batin Diproses Kanthi Proses Khusus, kanthi Resesi Gesekan Cilik lan Umur Panjang Umur.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

 

■ Fitur:
Kita usaha supaya sampurna ing saben detail.
Bahan paduan aluminium nggawe katup kompak lan entheng, pakaryan sing luwih apik
ndawakake umur layanan. Akeh macem-macem jinis pilihan.
Kinerja panyegelan sing apik mesthekake kualitas kualitas bisa ditrapake.

Model MOV-01 MOV-02 MOV-02V MOV-02Y MOV-03 MOV-03A
  Media Pakaryan Udara Bersih
  Maks. Tekanan Kerja 0.8MPa
  Tekanan Bukti 1.0MPa
  Range Suhu Makarya 0-70
  Ukuran Port G1 / 8
  Materi Awak Paduan Aluminium
Segel NBR


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita