sdb

Unit pangobatan sumber udara pneumatik Seri SNS FRL kombinasi pelumas filter udara kombinasi

Katrangan singkat:

1, Media prosesor sumber gas kudu nggunakake udara sing dikompresi sing garing lan garing, lan hawa ing pipa kudu diunekake kanggo nyegah impurities mlebu ing sistem lan nyebabake silinder lan katup sing ala. Kabut bahan bakar ing sistem pipa kudu dilumasi. 2, Sawise prosesor sumber udara njaga operasi normal sistem, prelu mriksa kondisi kerja saringan udara lan kabut minyak kanthi rutin, lan kanggo ngeculake lan ngisi bahan bakar banyu ing wektu sing tepat. 3, Asring mriksa operasi macem-macem komponen pneumatik, priksa manawa baut pengikat kasebut longgar? Apa ana karusakan utawa kebocoran ing segel elemen? 4, Nalika njaga, kudu mateni sumber gas sadurunge lan kosongake udara sing dikompres ing sistem pipa sadurunge nindakake pekerjaan perawatan. 5, Komponen kudu diresiki nalika ndandani lan dipasang maneh, lan kotoran ora kena dilebokake ing sistem.


Detail Produk

Tag Produk

Model AC1010-M5 AC2010-01 AC2010-02 AC3010-02 AC3010-03
Modul Regulator Filter AW1000 AW2000 AW2000 AW3000 AW3000
Pelumas AL2000 AL2000 AL2000 AL3000 AL3000
Ukuran Port M5 × 0,8 PT1 / 8 PT1 / 4 PT1 / 4 PT3 / 8
Ukuran Port Gauge Tekanan M5 × 0,8 PT1 / 8 PT1 / 8 PT1 / 8 PT1 / 8
Arus Arus (L / Min) 90 500 500 1700 1700
Media Pakaryan Udhara sing Dikompres
Tekanan Bukti 1,5Mpa
Range Peraturan 0,05 ~ 0,7Mpa 0,05 ~ 0,85Mpa
Suhu sekitar 5 ~ 60 ℃
Precision Filter 40 μ m (Biasa) utawa 5 μ m (Khusus)
Minyak Pelincir sing Disaranake Minyak Turbin NO.1 (ISO VG32)
Krenjang (siji) Y10T Y20T Y30T
Pengukur Tekanan Y25-M5 Y40-01
Materi Bahan Awak Paduan Aluminium
Bahan Cangkir PC
Tutup Piala AC1010 ~ AC2010: tanpa AC3010 ~ AC5010: kanthi (Baja)

 

Model AC4010-03 AC4010-04 AC4010-06 AC5010-06 AC5010-10
Modul Regulator Filter AW4000 AW4000 AW4000 AW5000 AW5000
Pelumas AL4000 AL4000 AL4000 AL5000 AL5000
Ukuran Port PT3 / 8 PT1 / 2 G3 / 4 G3 / 4 G1
Ukuran Port Gauge Tekanan PT1 / 4 PT1 / 4 PT1 / 4 PT1 / 4 PT1 / 4
Arus Arus (L / Min) 3000 3000 3000 5000 5000
Media Pakaryan Udhara sing Dikompres
Tekanan Bukti 1,5Mpa
Range Peraturan 0,05 ~ 0,85Mpa
Suhu sekitar 5 ~ 60 ℃
Precision Filter 40 μ m (Biasa) utawa 5 μ m (Khusus)
Minyak Pelincir sing Disaranake Minyak Turbin NO.1 (ISO VG32)
Krenjang (siji) Y40T Y50T Y60T
Pengukur Tekanan Y50-02
Materi Bahan Awak Paduan Aluminium
Bahan Cangkir PC
Tutup Piala AC1010 ~ AC2010: tanpa AC3010 ~ AC5010: kanthi (Baja)

Cathetan: Aliran peringkat kudu kena tekanan 0,7Mpa.

Model Ukuran Port A B C D E F G H J K L M N P
AC1010 M5 × 0,8 58 109.5 50.5 25 26 25 29 20 4.5 7.5 5 17.5 16 38.5
AC2010 PT1 / 8, PT1 / 4 90 164.5 78 40 56.8 30 45 24 5.5 8,5 5 22 23 50
AC3010 PT1 / 4, PT3 / 8 117 211 92.5 53 60.8 41 58.5 35 7 11 7 34.5 26 70.5
AC4010 PT3 / 8, PT1 / 2 154 262.5 112 70 70.5 50 77 40 9 13 7 42.2 26 88
AC4010-06 G3 / 4 164 267 114 70 70.5 50 82 40 9 13 7 46.2 36 88
AC5010 G3 / 4, G1 195 345 115 70 70.5 50 95 45 12 16 10 51 46 98

Cathetan: Nilai B bakal beda karo modul draining sing beda-beda, luwih lengkap, hubungi sales.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita