sdb

Seri SNS SPC Pria Utas Lurus Kuningan Push Kanggo Nyambung Pas Pneumatik Udara Cepet

Katrangan singkat:

Perlengkapan pneumatik digunakake ing pipa pneumatik. Perlengkapan tabung kasedhiya kanthi macem-macem model kanggo nyukupi kabeh kebutuhan sampeyan ing pipa pneumatik.
1. Siji alat sambungan jinis tutul kanggo pipa tekanan udara.

2. Macem-macem panggunaan gumantung ing lingkungan pangguna ing ruang winates.

3. Siji tumindak nyisipake tabung kanggo ngeculake lan gampang nyambung.

4. Pas khusus minangka gambar sampeyan utawa kita nggawe gambar minangka conto sampeyan.

5. Bahan Baku selaras karo standar ROHS.


Detail Produk

Tag Produk

SPC

Seri

8

Diameter Pipa

4

6

8

10

12

14

16

02

Ukuran Port

01: 1/8 "

02: 1/4 "

03: 3/8 "

04: 1/2 "

Katrangan Produk

1.1spc

■ Fitur:
Kita usaha supaya sampurna ing saben detail.
Bahan kuningan nggawe cahya gampang lan kompak, kacang keling logam nyadari umur layanan sing luwih dawa.
Lengan nganggo macem-macem ukuran gampang banget kanggo disambungake lan dicabut.
Kinerja sealing sing apik njamin kualitas dhuwur.
Cathetan:
1. Utas NPT, PT, G opsional.
2. Werna lengan pipa bisa disesuaikan.
3. Jinis campuran khusus uga bisa disesuaikan.

1.2apc

Pipa Inci Pipa Metrik D R A B H
SPC5 / 32-M5 SPC4-M5 4 M5 4.5 22 10
SPC5 / 32-01 SPC4-01 4 PT1 / 8 7 20.5 10
SPC5 / 32-02 SPC4-02 4 PT1 / 4 9 20 14
SPC1 / 4-M5 SPC6-M5 6 M5 4.5 22.5 12
SPC1 / 4-01 SPC6-01 6 PT1 / 8 7 22 12
SPC1 / 4-02 SPC6-02 6 PT1 / 4 9 22 14
SPC1 / 4-03 SPC6-03 6 PT3 / 8 10 21.5 17
SPC1 / 4-04 SPC6-04 6 PT1 / 2 11 23 21
SPC5 / 16-01 SPC8-01 8 PT1 / 8 8 27 14
SPC5 / 16-02 SPC8-02 8 PT1 / 4 10 25 14
SPC5 / 16-03 SPC8-03 8 PT3 / 8 10 22 17
SPC5 / 16-04 SPC8-04 8 PT1 / 2 11 23.5 21
SPC3 / 8-01 SPC10-01 10 PT1 / 8 8 31 17
SPC3 / 8-02 SPC10-02 10 PT1 / 4 10 29 17
SPC3 / 8-03 SPC10-03 10 PT3 / 8 10 25 17
SPC3 / 8-04 SPC10-04 10 PT1 / 2 11 32.5 21
SPC1 / 2-01 SPC12-01 12 PT1 / 8 8 34 19
SPC1 / 2-02 SPC12-02 12 PT1 / 4 10 31 19
SPC1 / 2-03 SPC12-03 12 PT3 / 8 10 30.5 19
SPC1 / 2-04 SPC12-04 12 PT1 / 2 11 38 21
/ SPC14-03 14 PT3 / 8 12 36 21
/ SPC14-04 14 PT1 / 2 13 40 21
/ SPC16-03 16 PT3 / 8 12 40 24
/ SPC16-04 16 PT1 / 2 13 40.5 24

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita