sdb

SNS 4V2 Series Aluminium Alloy Solenoid Valve Control 5 way 12V 24V 110V 240V

Katrangan singkat:

Faktor keamanan, penerapan, bentuk entheng. Kanggo saluran cairan kontrol listrik sing adoh ing bukaan lan penutupan katup. Elinga yen arah aliran gas lan jinis untu pengambilalihan instalasi sing bener. Kanthi solenoid sing dioperasikake kanggo ngontrol aliran lan arah sing cocog, nyedhiyakake kinerja sing apik . Awak sing apik kanggo umur dawa, sampurna kanggo kontrol listrik pneumatik sing didhukung kanthi listrik.
1.Kuwat awak katup paduan aluminium gedhe. Awak katup digawe saka bahan paduan aluminium anyar, sing tahan resistensi tekanan kuat, tahan karat sing apik lan disipasi panas sing cepet.
2. Dering segel sing berkualitas. Segel kualitas dhuwur kanggo daya tahan lan umur luwih dawa
3. Batang katup presisi tinggi. Pelumas berkualitas tinggi sing diimpor kanggo njamin pelumasan lan nyuda gesekan sajrone olahraga
4. Sub-kepala frekuensi dhuwur. Digawe saka bahan konduktor bermutu kanthi 6 kali ing intensitas dhuwur 1 detik lan respon frekuensi dhuwur kanggo operasi sing luwih lancar
5. Koil gampang dibongkar. Kacang inti sing bisa dicopot, kerusakan koil bisa diganti kapan wae
6. Komponen elektronik berkualitas tinggi. Koil tembaga bisa kerja keras suwene suwe, lan operasi kabel iku gampang. Nalika listrik mati, lampu LED murup.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

 

Model SNS210-064V210-06 SNS220-064V220-06 SNS230C-064V230C-06 SNS230E-06
4V230E-06
SNS230P-064V230P-06 SNS210-084V210-08 SNS220-084V220-08 SNS220C-084V230C-08 SNS230E-084V230E-08 SNS230P-084V230P-08
Medium makarya Udhara
Cara tumindak Pilot internal
Cacahing papan Loro limang pass Telung jabatan Loro limang pass Telung jabatan
Area penampang sing efektif 14.00mm² (Cv = 0,78) 12.00mm² (Cv = 0.67) 16.00mm² (Cv = 0.89) 12.00mm² (Cv = 0.67)
Ngambil kaliber Asupan = outgassing = exhaust = G18 Intake = outgassed = G1 / 4 knalpot = G1 / 8
Pelumasan Ora usah
Meksa nggunakake 0.15∼0.8MPa
Ketahanan tekanan maksimal 1.0MPa
Suhu operasi 0∼60
Range voltase ± 10%
Konsumsi daya AC: 5.5VA DC: 4.8W
Kelas insulasi Kelas F
Tingkat proteksi IP65 (DINA40050)
Sambungan listrik Jinis terminal
Frekuensi operasi maksimal 5 kaping / detik Kaping 3 / detik 5 kaping / detik Kaping 3 / detik
Wektu eksitasi paling cepet 0,05 detik
Bahan aksesoris utama Onkologi Paduan aluminium
Segel NBR


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita