sdb

Babagan Kita

Cina SNSPneumatik didegake ing taun 1999 sing saiki wis dadi pemasok komponen pneumatik utama ing China. Perusahaan kalebu 30000 ㎡, duwe 5 basis produksi lan luwih saka 20 anak perusahaan kanthi luwih saka 1000 karyawan. SNS wis lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO9001 lan 2000 amarga layanane apik lan kualitas tinggi. Saiki ana luwih saka 200 agen lan distributor ing saindenging jagad lan kita ngarep-arep nyedhaki luwih akeh pasar internasional.

Produk utama SNS yaiku kombinasi udara, silinder, katup, alat kelengkapan, komponen hidrolik lsp. Eksterior sing apik, kualitas meyakinkan lan efektif biaya bisa uga diupayakake. Produk kita adol apik ing saindenging China lan ing pasar internasional Asia Tenggara, Negara-negara Eropa lan Amerika, Timur Tengah, lsp. SNS entuk kapercayan lan reputasi apik para pelanggan.

Nandhesake kejujuran kanggo para pelanggan, entuk manfaat bebarengan ing pasar, inovasi lan ngluwihi awake dhewe, SNS bakal nggayuh masa depan kanthi kualitas tinggi.