sdb

SNS SPL Series Siku Pria L tipe Konektor selang plastik Push To Connect Pneumatik Air Fitting

Katrangan singkat:

Perlengkapan pneumatik digunakake ing pipa pneumatik. Perlengkapan tabung kasedhiya kanthi macem-macem model kanggo nyukupi kabeh kebutuhan sampeyan ing pipa pneumatik.
1. Siji alat sambungan jinis tutul kanggo pipa tekanan udara.

2. Macem-macem panggunaan gumantung ing lingkungan pangguna ing ruang winates.

3. Siji tumindak nyisipake tabung kanggo ngeculake lan gampang nyambung.

4. Pas khusus minangka gambar sampeyan utawa kita nggawe gambar minangka conto sampeyan.

5. Bahan Baku selaras karo standar ROHS.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

 

Katrangan
Bahan kuningan lan plastik nggawe cahya gampang lan kompak, kacang keling logam nyadari umur layanan sing luwih dawa.
Lengan nganggo macem-macem ukuran gampang banget kanggo disambungake lan dicabut.
Kinerja sealing sing apik njamin kualitas dhuwur.

Pipa Inci Pipa Metrik D R A B H E D
SPL5 / 32-M5 SPL4-M5 4 M5 4.5 25 10 8,5 /
SPL5 / 32-01 SPL4-01 4 PT1 / 8 7 25.5 10 18.5 /
SPL5 / 32-02 SPL4-02 4 PT1 / 4 9 28 14 18.5 /
SPL1 / 4-M5 SPL6-M5 6 M5 4.5 29 12 20.5 3.5
SPL1 / 4-01 SPL6-01 6 PT1 / 8 7 27.5 12 20.5 3.5
SPL1 / 4-02 SPL6-02 6 PT1 / 4 9 30 14 20.5 3.5
SPL1 / 4-03 SPL6-03 6 PT3 / 8 10 31 17 20.5 3.5
SPL1 / 4-04 SPL6-04 6 PT1 / 2 11 32 21 20.5 3.5
SPL5 / 16-01 SPL8-01 8 PT1 / 8 8 31 14 23 4.5
SPL5 / 16-02 SPL8-02 8 PT1 / 4 10 33 14 23 4.5
SPL5 / 16-03 SPL8-03 8 PT3 / 8 10 33.5 17 23 4.5
SPL5 / 16-04 SPL8-04 8 PT1 / 2 11 35 21 23 4.5
SPL3 / 8-01 SPL10-01 10 PT1 / 8 8 35.5 17 28 4
SPL3 / 8-02 SPL10-02 10 PT1 / 4 10 37.5 17 28 4
SPL3 / 8-03 SPL10-03 10 PT3 / 8 10 37.5 17 28 4
SPL3 / 8-04 SPL10-04 10 PT1 / 2 11 38.5 21 28 4
SPL1 / 2-01 SPL12-01 12 PT1 / 8 8 38.5 19 30.5 5
SPL1 / 2-02 SPL12-02 12 PT1 / 4 10 40.5 19 30.5 5
SPL1 / 2-03 SPL12-03 12 PT3 / 8 10 40.5 19 30.5 5
SPL1 / 2-04 SPL12-04 12 PT1 / 2 11 41.5 21 35 5
SPL14-03 14 PT3 / 8 12 42.5 24 31 4
SPL14-04 14 PT1 / 2 13 45.5 24 31 4
SPL16-03 16 PT3 / 8 12 47 24 34.5 4
SPL16-04 16 PT1 / 2 13 50 24 34.5 4
SPL16-06 16 PT3 / 4 16 51 27 34.5 4

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita