sdb

SNS 2W seri kontrol katup banyu solenoid tipe langsung-tumindak

Katrangan singkat:

Dibangun saka kuningan kelas industri, katup iki tahan korosi, luwih kondusif kanggo las, lan bisa digunakake karo bensin, bahan bakar solar, minyak tanah, gas alam, udara lan liya-liyane Amarga komposisi kimia kuningan, katup iki ORA digunakake karo proyek sing nyangkut banyu ngombe utawa proyek banyu liyane.
Iki ditrapake ing pirang-pirang lapangan: Kontrol irigasi (kebon, pertanian, lsp.), Kontrol cair (pipa, kali buatan dll. Lan kontrol udara (laboratorium, pabrik, lsp) Kita kasedhiya solenoid ing AC / DC lan macem-macem utas NPT uga.


Detail Produk

Tag Produk

Model 2W025-08 2W040-10 2W160-15 2W200-20 2W250-25 2W350-35 2W400-40 2W500-50
Cairan Udara / Banyu / Minyak
Mode Tindakan Jinis tumindak langsung Jinis sing dioperasikake pilot
Jinis Biasa Ditutup
Dhiameter Pelabuhan (mm ^ 2) 2.5 4.0 16 20 25 35 40 50
Nilai CV 0,23 0,60 4.8 7.6 12 24 29 48
Ukuran Port G1 / 4 G3 / 8 G1 / 2 G3 / 4 G1 G 1/4 G1 1/2 G2
Viskositas Cairan Ngisor 20CS
Tekanan Makarya Banyu / Minyak: 0.1-0.5MPa Udhara: 0.1-0.7MPa
Tekanan Bukti 1.0MPa
Suhu -5-85 ℃
Range Tegangan sing Bisa Digunakake ± 10%
Materi Awak Kuningan
Segel NBR
Daya Koil 15VA 20VA 50VA

2W4

Model

A

B

C

D

K

2W160-10

93

55.5

106.5

67.5

G3 / 8

2W160-15

93

55.5

106.5

67.5

G1 / 2

2W200-20

97

55.5

113

73

G3 / 4

2W250-25

102.5

72.5

121

94

G1

2W350-35

134.5

92.5

159

120

G1 1/4

2W400-40

137.5

92.5

165

122

G1 1/2

2W500-50

151.5

123

188

170

G2

CHINA SNS PNEUMATIC 

——Pemasok komponen pneumatik ing China—– 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita