sdb

Ing taun iki, SNS ora mung lulus sertifikasi saka perusahaan teknologi tinggi pertama ing Provinsi Zhejiang ing taun 2020, nomer seri yaiku 2583. Lan menang sertifikat "Ilmu lan Teknologi Zhejiang Kecil lan Menengah" sing diterbitake dening Zhejiang Science Departemen Teknologi.

cer

Ing taun-taun pungkasan, SNS terus nambah pelatihan lan investasi ing tim R&D, proses sing dioptimalake kanthi terus-terusan, teknologi inovasi, lan gawe produk anyar, lan nggawe laboratorium uji reliabilitas katup solenoid bebarengan karo Universitas Zhejiang. Mung sajrone setaun saka 2019 nganti 2020, 13 paten sing ditrapake (kalebu 3 paten penemuan, 8 model utilitas, lan 2 paten tampilan).

Asil sing apik minangka semangat, nanging uga bakal nambah semangat. Ngandelake teknologi, SNS terus nggawe inovasi, nambah investasi R&D, nambah stamina pangembangan perusahaan, lan ningkatake citra merek perusahaan. Nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing luwih efisien. Nyedhiyakake dhukungan teknis sing kuat kanggo pangembangan kualitas tinggi perusahaan mbesuk!

jyt (1)
jyt (2)
jty

Wektu kiriman: Feb-25-2021