sdb

Pameran Teknologi Pneumatik Hidraulik lan Sealing Internasional 2021 China (Beijing) bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional China wiwit tanggal 28 nganti 30 Juni 2021! Iki bakal narik luwih saka 800 perusahaan saka luwih saka 10 negara lan wilayah kalebu Amerika Serikat, Jerman, Prancis, Inggris, Italia, Spanyol, Australia, Jepang, lan Korea Selatan. Liwat sumber daya pameran, undang unit riset ilmiah nasional, propinsi, kotamadya, aerospace, minyak bumi, kimia, otomotif, tenaga listrik, pembuatan kapal, ordoance, metalurgi, alat berat, mesin panganan, tekstil, mesin asap, jahit, kereta api, Perusahaan pembuat keputusan ing elevator, instrumentasi, peralatan komunikasi, komunikasi, motor, aplikasi industri, peralatan medis lan industri liyane nindakake diskusi babagan panggunaan lan riset lan pangembangan "pneumatik hidraulik lan penyegelan", lan ijolan teknologi aplikasi internasional kanggo ningkatake daya saing sakabehe industri lan promosi Lan ningkatake level aplikasi lan manufaktur pneumatik hidrolik lan segel ing China.

sdv
tyj

Wektu kiriman: Feb-25-2021